Novi Sad
13.03.2015.
15:01
Predsednik Skupštine Ištvan Pastor sazvao je danas za 20. mart sednicu skupštine na kojoj će se raspravljati o nabavci medicinske opreme Instituta za onkologiju Vojvodine i Instituta za plućne bolesti Vojvodine.
  • Nadu Cemerlic- Adzic

    14.03.2015 15:02
    Hoce treci mandat
    Ovde bre tuzilastvo za organizovani kriminal treba da napravi sednicu i lepo sacini tuzbu protiv svih umesanih u slucaj Kamenica 2.

    Ovde su samo zidine Kamenice 2 kostale kao cela klinika Svarcvald ! Proverite ako smete.
  • jo

    14.03.2015 08:55
    Ko o čemu tra la la la
    Taj zakon kao i ceo postupak kupovine bilo čega je ustvari zakonski pokrivena najveća pljačka državnih para.Kakav Kipar kakvi bakrači ono je sića za lovu koja se ovde pokrala od 2000-te pa sve dosad.Tako je i u kamenici samo će se promeniti zemo koji će to da odradi sa sve svojom " svetski renomiranom " firmom sa jednim zaposlenim i sa imovinom u vidu Q-7 i galaxija.Ona čuvena kavobag-evopljanska predizborna priča se svela da se ništa nije niti će se promeniti kad je klepanje države u pitanju.Čitam juče vest da su stigli vozovi odradjeni po tom zakonu a ne mogu u saobraćaj pošto su niži od naših perona nekih 30cm i nismo obezbedili mesto za sesrvisiranje pa nemamo garanciju za njih
  • 14.03.2015 00:59
    auuu sada kada krenu u akciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna